Gemeenten

Danner & Danner voert diverse opdrachten uit voor verschillende gemeenten. Dit kan zijn in het kader van de nieuw wet inburgering, Taal op de werkvloer trajecten of andere specifieke individuele of groepscursussen.

Deelnemers die onder de nieuwe wet inburgering 2021 vallen en wonen in Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer, de Leidse regio, Duin- en Bollenstreek en in Baarn, Bunschoten of Soest, worden door de betreffende gemeente bij ons aangemeld voor een cursus die valt onder de Zelfredzaamheidsroute (Z-route), de B1-route of de Onderwijsroute. Na de aanmelding vanuit de gemeente nemen wij zo spoedig mogelijk contact op voor een intake.

Ook gezinsmigranten en overige migranten zijn bij ons welkom om een cursus in een van de leerroutes (Z-route en B1-route) te volgen. Zij kunnen zich zelfstandig bij ons aanmelden en volgen de cursus met een duo-lening.

Bij Danner & Danner kunt u ook gratis een taalcursus Nederlands volgen als u niet (meer) hoeft in te burgeren. Als u het NT2 examen A2 heeft gehaald of als u een vrijstelling voor het DUO inburgeringsexamen heeft, kunt u bij ons verder Nederlands leren met de gratis WEB-taalcursus in de regio Gooi- en Vechtstreek. De gemeente vergoedt deze WEB-cursus.

Klik op lees verder voor meer informatie over de WEB-cursussen en de Opstartklas/Taalstart en de Brugklas.

Gemeenten

is beschikbaar op de volgende locaties

Vragen? Interesse?

Maak vrijblijvend een afspraak.
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
Bedankt! Je bericht is door ons ontvangen.
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.