Cursisten geslaagd Onderwijsroute Haarlem

Trots! Eerste cursisten geslaagd voorde Onderwijsroute

Dinsdag 24 september regende het diploma’s bij Danner & Danner aan de Conradweg in Haarlem. In het bijzijn van wethouders Charif ElIdrissi (gemeente Haarlemmermeer), Diane van Loenen (gemeente Haarlem), klantmanagers, familieleden én natuurlijk de docenten en begeleiding van Danner & Danner namen zeven cursisten het getuigschrift van hun taalschakeltraject in ontvangst.

Intensief traject
Afgelopen zomer hebben deze cursisten – in minder dan de daarvoor gegeven tijd – de Onderwijsroute succesvol afgerond. Een intensief traject waarin ernaast de NT2-lessen ook Engels, rekenen en wiskunde op het programma staan. Daarnaast moet er een portfolio worden gemaakt voor de ‘Voorbereiding op Opleiding en Beroep (VOB) en Leervaardigheden’.

Volgende stap
De geslaagden waren zichtbaar trots op hun geleverde prestaties en spraken hun waardering uit richting het team van Danner & Danner. Ook wij zijn super trots op onze oud-cursisten, die alle zeven vol enthousiasme zijn gestart met hun vervolgopleidingen aan de HvA, InHolland en het Nova College. We wensen ze veel succes met deze volgende stap en hopen ze nog eens terug te zien, zodat ze hun ervaringen kunnen delen in de nieuwe klassen.