Dannerdag 28-06-2024

We kijken terug op een zeer geslaagde dag voor alle docenten en medewerkers van Danner & Danner. De dag begon met een presentatie van directeur Jorrit Danner die vertelde over de succesvolle ontwikkeling en de snelle groei van Danner & Danner. Onze missie: ‘De cursist staat centraal, we gaan voor het hoogst haalbare taalniveau.’ blijft leidend.

Rond de 90 docenten volgden met veel enthousiasme de workshops over Staatsexamen Lezen en Luisteren, Differentiëren, Praktijk gericht leren, Chat-gpt in de NT2 les en kennis van de Arabische cultuur. Tijdens de workshops werden de docenten zelf aan het werk gezet om bijvoorbeeld met behulp van Chat-gpt  oefeningen te maken. Ook werd hun kennis van de Arabische cultuur getest en viel er genoeg te lachen.

Tussen de workshops in was er een heerlijke, gezonde lunchverzorgd door SMAAK Haarlem. Bij SMAAK  werken enthousiaste jongeren meteen verstandelijke beperking. Er was natuurlijk ook tijd om (nader) kennis te maken met collega’s, elkaar informeel te spreken en ervaringen uit te wisselen. Het was fijn om zoveel collega’s bij elkaar te zien en de warme sfeer en collegialiteit te ervaren.

Na afloop van de workshops kon iedereen weer even lekker in beweging komen tijdens een lachspiertraining waarbij iedereen even heerlijk kon ontspannen na het zitten en concentreren.

Afsluitend was er tijdens een borrel gelegenheid om na te praten, nog meer ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren naar aanleiding van het geleerde.

Vanaf deze plek willen we iedereen graag bedanken voor het enthousiast deelnemen aan de workshops en voor de feedback die we kregen. Wij hebben deze dag als zeer positief ervaren en kijken nu al uit naar de Dannerdag die we volgend jaar gaan organiseren.