NL leert door bij Danner en Danner

Danner en Danner is gegund om trainingen te organiseren onder de ‘NL leert door’ subsidie. Deze subsidie maakt het mogelijk dat jij gratis scholing kan volgen ter bevordering van jouw positie op de arbeidsmarkt.

Wil je je kennis van vaktaal in jouw vakgebied verbeteren? Wil je werken aan je presentatie- en/of digitale vaardigheden? Wil je meer leren over netwerken en solliciteren? Wil je meer leren over het zoeken van werk? Wil jij je ontwikkelen in de branche zorg, techniek, ondernemerschap, horeca of retail? Wil jij je voorbereiden op het VCA-examen?

Volg dan een ‘NL leert door’ training bij Danner en Danner!

Onze jarenlange ervaring met taal- en inburgeringslessen leert ons dat deze nieuwe Nederlanders vaak specifieke vakkennis missen en de Nederlandse arbeidsmarkt onvoldoende kennen. Wij helpen je graag om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten!

De trainingen zijn gratis wanneer je boven de 18 jaar bent en beschikt over een burgerservicenummer (BSN). Je kunt de trainingen volgen zonder tussenkomst van de sector of je werkgever.

De trainingen vinden op diverse leslocaties plaats gedurende 8 weken en de studiebelasting is ongeveer 24 uur. De begeleiding is persoonlijk en op maat gemaakt, zodat jij kan groeien op de manier waarop jij wil. Verder ontvang je een bewijs van deelname ter afsluiting.

Indien er voldoende mensen zich aanmelden voor een online training, dan verzorgen wij ook deze training online.

Wij verzorgen meerdere trainingen die focussen op verschillende werksectoren. Wij bieden de volgende cursussen Basis en Gevorderd aan: